Johanna Sofia

Söndagens utföykt

Söndagens utflykt gick til en marknad i närheten. Där fanns både karuseller och Pettson & Findus - kan inte bli bättre i en tre-årings värld. 

Vi föräldrar tycker lite annorlunda - Så för att fylla på tomma energidepåer samt hitta lugn i själen igen besökte vi favoritfiket i utkanten av byn, vandrade runt i deras härliga trädgård, letade höns och åt en magisk kola-cheesecake! 

Just när vi är iväg och fikar tycket jag att det kan vara svårt att hitta bra gluten- och mejerifria alternativ till A. Jag brukar därför ha fika i frysen och plocka med. Än så länge bryr hon sig inte det minsta om att hennes fika kommer hemifrån, vilket såklart kan bli känsligt när hon blir äldre. Men utbudet blir bättre hela tiden även på mindre ställen, så förhoppningsvis löser det sig. Idag hade vi med oss rawfoodbollar som faktiskt är supergoda och känns helt ok att servera en tre-åring. Dessa innehöll glutenfria havregryn, cashewnötter, mandelmjöl, kokosolja, kanel, jordnötssmör och några dadlar. Massor av nyttigheter och supergoda!

Vi avslutade utflykten med en promenad i byns norra ände. Så vackert! Som icke-gravid brukade jag springa här på kvällarna, ljuvligt! Längtar efter att ta upp det i höst.