Johanna Sofia

Hon är här nu!

Sent den 16/7 kom lillasyster till världen med full fart. Vi mår alla bra och njuter av detta lilla mirakel och landar i vår nya familjekonstellation. Därav bloggtorkan, men jag kommer tillbaks ❤Sunday funday

Gårdagen blev fin ändå - trots att bebis inte kom. Vi hängde på stranden några timmar, pappan och lillan fiskade krabbor och badade, jag höll mig på stranden och tog emot en blöt, glad och frusen tjej, gnuggade henne varm med handdukar och serverade frukt. Smorde med solkräm och pussade fjunig rygg. Sommarkärlek!

På eftermiddagen läste/slumrade jag i hammocken och blev serverad middag på uteplatsen. 

Idag vaknar vi upp tillen gråare söndag. Om det blir uppehållsväder ska vi på byaloppis vid lunch samt lite grillfest ikväll. 
Imorgon har vi bokat in dejt med gravida väninnan med familj och på tisdag är det nytt besök hos BM. Dagarna går. Försöker att njuta av all tid med familjen, sommarvädret (lagom varmt för en gravid) och att jag mår förhållandevis bra i kroppen 🙏

Önskar er en fin söndag! 

Badväder
Blå himmel, trädtoppar och fågelkvitter. Fint en dag i juli.
Vaknar till ett gråare ljus. Sover så gott i vårt sovrum efter ommålning.
Nytt på hemmafronten

Att gå Över tiden är inte det bästa för plånboken, det är alldeles för lätt att klicka hem finheter till såväl barn, bebis och hemmet. Än så länge är shoppingsuget till mig själv obefintligt. Trots att jag varit aktiv hela graviditeten och fortsatt att äta som jag brukar visar vågen lika mycket plus som sist. Inget som bekymrar mig nämnvärt men har ingen direkt list att shoppa kläder till framtiden.


Men igår fick jag hem lite doftljus jag beställt på rea samt en ny duk till uteplatsen.
Svårt med doftljus, tyckte alla dofter var lite för starka och vassa. Vill bara ha något subtilt som doftar "lyxig hotellobby" eller "exklusivt spa" - men har inte lyckats hitta rätt. Har ni några tips?